Onze Poezen

Ishya - Siberische poes

Ishya Unique Blue

Ishya Unique Blue is onze eerste traditionele Siberische poes. Zij is een blue tortie. In tegenstelling tot onze andere poezen is zij geen Neva Masquerade.

Onze Ishya is een enorme knuffelkont. Met haar enorm zachte vacht en haar prachtige groene ogen pakt ze je helemaal in.

Ze is erg vriendelijk naar onze andere poezen. Vooral met Imagine kan ze het goed vinden. De twee hebben een heel sterke band met elkaar. 

Wij hopen dat Ishya in 2023 een nestje mag verwachten. Zij zal dan van tevoren eerst uitgebreid getest zijn op FIV, FELV, PKD, CIN, HCM en haar bloedgroep.

Ishya is net zoals onze andere poezen in het bezit van een stamboom.

 

 

 

Imagine Tzar Koshka

 

Imagine komt uit Rusland en is onze eerste tortie dame. 

Imagine is een echte kletskous: ze is de meest spraakzame poes hier in huis. Ze houdt enorm van aandacht en gaat graag het gesprek met je aan. 

Hoewel ze er pas later bij kwam, voelde zich al heel snel thuis bij ons. Imagine is echt een leuke speelse poes die niet van je zijde wijkt.

Ze is in het bezit van een stamboom en is getest op FIV, FELV, PKD, CIN, HCM en haar bloedgroep. Ook Imagine’s DNA-proef is aanwezig.

Imagine
Lenka

Lenka White Witch

Lenka is onze seal silver tortie

Ze is een grote dame uit Tsjechië met het uiterlijk van een tijger en het innerlijk van een echte kroelpoes. Lenka is een echte knuffelkont die je graag komt opzoeken.

Lenka heeft een stamboom en is getest op FIV, FELV, PKD, CIN, HCM en haar bloedgroep. Ook haar DNA-proef is aanwezig.

Volg Limabear op Instagram